Your search results

I-V 9.00 – 17.00 val.
VI (Skambinkite)

Skambinkite, klauskite, mes visuomet laukiame Jūsų skambučių. Tel.: 8 650 30921, 8 698 88434

Rašykite – darbo metu atsakome per 30 minučių. El. paštas: verteju.paslaugos@gmail.com

Atvykite pas mus į biurą adresu: Ateities g. 15, 12  kab., Vilnius LT-08303

MB “Vertimų ir kalbų centras plius“
Direktorė Jurgita Lumbytė
Įmonės kodas: 303221380

Adresas: Vilniaus g. 31
Vilnius LT-01402, LIETUVA
Tel. +370 698 88434

A/s LT78 7044 0600 0794 0957
AB „SEB bankas“
Banko kodas 70440

MB ''Vertimų ir kalbų centras''

  • Vilniaus g. 31, Vilnius

    Darbo laikas: I – V  9.00 – 17.00 val. Tel.: 8 (5) 2054754 El. pšt.: vilnius@filologai.eu
    Darbo laikas: I – V  9.00 – 17.00 val. Tel.: 8 (5) 2054754 El. pšt.: vilnius@filologai.eu
  • Vilkpėdės g. 22, Vilnius

    Darbo laikas: I – V  9.00 – 17.00 val. Tel.: 8 (5) 2054754 El. pšt.: vilnius@filologai.eu
    Darbo laikas: I – V  9.00 – 17.00 val. Tel.: 8 (5) 2054754 El. pšt.: vilnius@filologai.eu
  • Ateities g. 15, Vilnius

    Darbo laikas: I – V  9.00 – 17.00 val. Tel.: 8 (5) 2054754 El. pšt.: vilnius@filologai.eu ...
    Darbo laikas: I – V  9.00 – 17.00 val. Tel.: 8 (5) 2054754 El. pšt.: vilnius@filologai.eu    
  • Laisvės al. 97, Kaunas

    Darbo laikas: I – V  9.00 – 17.00 val. Tel.: 8 (37) 280409 El. pšt.: kaunas@filologai.eu
    Darbo laikas: I – V  9.00 – 17.00 val. Tel.: 8 (37) 280409 El. pšt.: kaunas@filologai.eu
  • H. Manto g. 36, Klaipėda

    Darbo laikas: I – V  9.00 – 17.00 val. Tel.: 8 (46) 241609 El. pšt.: klaipeda@filologai.eu
    Darbo laikas: I – V  9.00 – 17.00 val. Tel.: 8 (46) 241609 El. pšt.: klaipeda@filologai.eu
  • Tilžės g. 170, Šiauliai

    Darbo laikas: I – V  9.00 – 17.00 val. Tel.: 8 (41) 201125 El. pšt.: siauliai@filologai.eu
    Darbo laikas: I – V  9.00 – 17.00 val. Tel.: 8 (41) 201125 El. pšt.: siauliai@filologai.eu
  • Laisvės aikštė 1, Panevėžys

    Darbo laikas: I – V  9.00 – 17.00 val. Tel.: 8 (45) 401768 El. pšt.: panevezys@filologai.e ...
    Darbo laikas: I – V  9.00 – 17.00 val. Tel.: 8 (45) 401768 El. pšt.: panevezys@filologai.eu

Vertimų Biuras Vilnius Verkiai

Vertimų Biuras Vilnius Verkiai jeung sadar yen kaayaan waktu saterusna saperti, kuring bisa ngalakukeun leuwih alus. Geus leungit saloba basa kuring nanya nya sababaraha patarosan guna nyaho bagean mana dina rutin poean mah manéhna paling cared ngeunaan. strategi ieu jadi éféktif mah diajarkeun eta, komo sababaraha murid-Na. Sacara umum, Jigana loba urang bakal ngamangpaatkeun eta. Vertimų Biuras Vilnius Verkiai Kuring noticed lain hal – Randy terus. – Ieu jigana mah nu pamajikan kritik geus jadi lemes. Kuring henteu weruh lamun kuring mimiti ngadenge eta disebutkeun, naha bener geus robah, tapi kuring cinta eta. Randy noticed naon catetan loba kaahlian anyar kaala urang éféktif – ujug jalma di sabudeureun urang sigana jadi Vertimų Biuras Vilnius Verkiai leuwih pikaresepeun jeung leuwih alus. Loba ogé nujul ka kaluar nu jadi gampang hirup jeung kolotna, babaturan jeung ko-pagawe. Sedengkeun ieu kajadian teu sok, tapi mindeng hiji jalma acquiring kaahlian anyar berharga, eta dikurilingan ku dimimitian sabudeureun ka kalakuanana positif. Réaksi ka kritik rorongkong prosés ieu bisa diajar pisan gampang. Saméméh anjeun ngawitan, pastikeun yén anjeun moal Vertimų Biuras Vilnius Verkiai ngaganggu sia satengah jam an. Panggihan tenang, tempat nyaman di mana Anjeun bisa diajar tanpa halangan. prosés ngawengku jarak antara dirina jeung ingetan kritik. jarak ieu bisa dijieun sacara harfiah – delaying kritik ti diri, saperti partisi kaca tempered. Teras Anjeun tiasa lagu eta ti handap, kawas ningali film a. Ieu tangkal ka sorangan reminiscent tina parasaan Vertimų Biuras Vilnius Verkiai négatif jeung kalem bakal evaluate significance kritik komo saméméh sureaguojant. Terus di pikiran nu prosés ieu pohara penting pikeun terus mikir kreatif. Vertimų Biuras Vilnius Verkiai Saméméh anjeun ngawitan, mikir ngeunaan hiji waktu lamun ngarasa bener ngabogaan pangabisa, atawa geus assured sorangan dipikacinta, aman. Pilih nu mana wae nu fase positif hirup. pikiran mah balik ka waktu éta, sarta salila sababaraha detik meuntas eta hirup ka jelas ngarasa kenangan positif tetep anjeun ngaliwatan prosés. Lamun iraha wae salila prosés

http://vertimo-biurai.lt/vilniuje-2/

http://vertimo-biurai.lt/listings/vertimu-biurai/

http://vertimo-biurai.lt/

http://vertimo-biurai.lt/vertimu-biuras-vilniuje/

http://vertimo-biurai.lt/vertimu-biuras-kaune/

http://vertimo-biurai.lt/vertimu-biuras-klaipedoje/

http://vertimo-biurai.lt/vertimu-biuras-siauliuose/

http://vertimo-biurai.lt/vertimu-biuras-panevezyje/