Your search results

I-V   9.00 – 17.00 val.
VI    (Skambinkite)

Skambinkite, klauskite, mes visuomet laukiame Jūsų skambučių. Tel.: 8 650 30921, 8 698 88434

Rašykite – darbo metu atsakome per 30 minučių. El. paštas: verteju.paslaugos@gmail.com

Atvykite pas mus į biurą adresu: Vilniaus g. 31, Vilnius LT-01402

MB “Vertimų ir kalbų centras“
Įmonės kodas: 302965440
PVM kodas: LT100008451612

Adresas: Vilniaus g. 31
Vilnius LT-01402, LIETUVA
Tel. +370 698 88434

A/s LT737044060007873244
AB „SEB bankas“
Banko kodas 70440

MB ''Vertimų ir kalbų centras''

  • Vilniaus g. 31, Vilnius

    Darbo laikas: I – V  9.00 – 17.00 val. Tel.: 8 (5) 2054754 El. pšt.: vilnius@filologai.eu
    Darbo laikas: I – V  9.00 – 17.00 val. Tel.: 8 (5) 2054754 El. pšt.: vilnius@filologai.eu
  • Vilkpėdės g. 22, Vilnius

    Darbo laikas: I – V  9.00 – 17.00 val. Tel.: 8 (5) 2054754 El. pšt.: vilnius@filologai.eu
    Darbo laikas: I – V  9.00 – 17.00 val. Tel.: 8 (5) 2054754 El. pšt.: vilnius@filologai.eu
  • Ateities g. 15, Vilnius

    Darbo laikas: I – V  9.00 – 17.00 val. Tel.: 8 (5) 2054754 El. pšt.: vilnius@filologai.eu ...
    Darbo laikas: I – V  9.00 – 17.00 val. Tel.: 8 (5) 2054754 El. pšt.: vilnius@filologai.eu    
  • Laisvės al. 97, Kaunas

    Darbo laikas: I – V  9.00 – 17.00 val. Tel.: 8 (37) 280409 El. pšt.: kaunas@filologai.eu
    Darbo laikas: I – V  9.00 – 17.00 val. Tel.: 8 (37) 280409 El. pšt.: kaunas@filologai.eu
  • H. Manto g. 36, Klaipėda

    Darbo laikas: I – V  9.00 – 17.00 val. Tel.: 8 (46) 241609 El. pšt.: klaipeda@filologai.eu
    Darbo laikas: I – V  9.00 – 17.00 val. Tel.: 8 (46) 241609 El. pšt.: klaipeda@filologai.eu
  • Tilžės g. 170, Šiauliai

    Darbo laikas: I – V  9.00 – 17.00 val. Tel.: 8 (41) 201125 El. pšt.: siauliai@filologai.eu
    Darbo laikas: I – V  9.00 – 17.00 val. Tel.: 8 (41) 201125 El. pšt.: siauliai@filologai.eu
  • Laisvės aikštė 1, Panevėžys

    Darbo laikas: I – V  9.00 – 17.00 val. Tel.: 8 (45) 401768 El. pšt.: panevezys@filologai.e ...
    Darbo laikas: I – V  9.00 – 17.00 val. Tel.: 8 (45) 401768 El. pšt.: panevezys@filologai.eu

Vertimų Biuras Vilnius Senamiestyje

Vertimų Biuras Vilnius Senamiestyje ieu hal mah bersih?“ Antukna, urang sadar yen beda pangpentingna antara jalma, kritik nu ngaréaksikeun normal, sarta maranéhanana saha eta naksir , Vertimų Biuras Vilnius Senamiestyje naon keur nilai kritis. pamikiran Sobering nu dikritik sababaraha paripolah maranéhanana. Nu paling kritik tetep tempat di jarak. Ti kajauhan maranehna sorangan éta teu hésé assess kritik jeung mutuskeun naon ieu dipake, conclusions naon bisa diakses. Samentara éta, jelema anu kritik nu mana wae nu crushes, Vertimų Biuras Vilnius Senamiestyje sagalana geus nyoco jantung. Loba interlocutors sabenerna bisa nempo sorangan salaku nilai kritik „négatif“ kawas stabbing atawa ngaduruk panah beam terjun kiwari lempeng kana jantung maranéhanana. Sabot maranéhanana sadar ieu, urang nyiptakeun „réaksi ka kritik strategi, nu bisa gampang ngajarkeun batur. Vertimų Biuras Vilnius Senamiestyje Geus benefited loba jelema jeung seemed rendzers ngan perlu. – Rende, kuring mikir yén dina sababaraha kasus jalma anu criticizing anjeun teu katuhu. Sakur kritik téh terus dikritik jalma jadi hal terus-terusan jeung teu kaampeuh. Rék nyaho iraha bade ngabales kreatif, Vertimų Biuras Vilnius Senamiestyje komo lamun manéhna raises sora-Na, komo lamun éta dina anjeun ceurik? – Tangtu, salami kasebut nyaéta dimungkinkeun. Tanpa nungguan rendzers dipintonkeun réaksi urang kritik tina strategi, nu bagian ieu bakal ngajelaskeun dina Vertimų Biuras Vilnius Senamiestyje jéntré saeutik saterusna. Sadaya lulusan nempo nu Randy, imagining manéhna criticizing pamajikanana mimiti ngarasa disebutkeun. Lamun rendzers dikaitkeun sababaraha bulan ka hareup, cenah manéhna pleased jeung hasil: – Pas kuring ngarasa béda. Back imah sanggeus pasamoan sareng anjeun, jelema ngadéngé Vertimų Biuras Vilnius Senamiestyje tudingan nu ieu kasep jeung teu nginpokeun eta tina agenda anak – ku kituna geus teu bisa rencanana karya poé maranéhanana sacara. Saméméhna, sabab bakal nyieun kuring ngarasa kaliru, tapi waktu ieu mah pikiran ngeunaan eta

 

http://vertimo-biurai.lt/vilniuje-2/

http://vertimo-biurai.lt/listings/vertimu-biurai/

http://vertimo-biurai.lt/

http://vertimo-biurai.lt/vertimu-biuras-vilniuje/

http://vertimo-biurai.lt/vertimu-biuras-kaune/

http://vertimo-biurai.lt/vertimu-biuras-klaipedoje/

http://vertimo-biurai.lt/vertimu-biuras-siauliuose/

http://vertimo-biurai.lt/vertimu-biuras-panevezyje/