Your search results
Vertimų Biuras partneriai

MB ''Vertimų ir kalbų centras''

  • Vilniaus g. 31, Vilnius

    Darbo laikas: I – V  9.00 – 17.00 val. Tel.: 8 (5) 2054754 El. pšt.: vilnius@filologai.eu
    Darbo laikas: I – V  9.00 – 17.00 val. Tel.: 8 (5) 2054754 El. pšt.: vilnius@filologai.eu
  • Vilkpėdės g. 22, Vilnius

    Darbo laikas: I – V  9.00 – 17.00 val. Tel.: 8 (5) 2054754 El. pšt.: vilnius@filologai.eu
    Darbo laikas: I – V  9.00 – 17.00 val. Tel.: 8 (5) 2054754 El. pšt.: vilnius@filologai.eu
  • Ateities g. 15, Vilnius

    Darbo laikas: I – V  9.00 – 17.00 val. Tel.: 8 (5) 2054754 El. pšt.: vilnius@filologai.eu ...
    Darbo laikas: I – V  9.00 – 17.00 val. Tel.: 8 (5) 2054754 El. pšt.: vilnius@filologai.eu    
  • Laisvės al. 97, Kaunas

    Darbo laikas: I – V  9.00 – 17.00 val. Tel.: 8 (37) 280409 El. pšt.: kaunas@filologai.eu
    Darbo laikas: I – V  9.00 – 17.00 val. Tel.: 8 (37) 280409 El. pšt.: kaunas@filologai.eu
  • H. Manto g. 36, Klaipėda

    Darbo laikas: I – V  9.00 – 17.00 val. Tel.: 8 (46) 241609 El. pšt.: klaipeda@filologai.eu
    Darbo laikas: I – V  9.00 – 17.00 val. Tel.: 8 (46) 241609 El. pšt.: klaipeda@filologai.eu
  • Tilžės g. 170, Šiauliai

    Darbo laikas: I – V  9.00 – 17.00 val. Tel.: 8 (41) 201125 El. pšt.: siauliai@filologai.eu
    Darbo laikas: I – V  9.00 – 17.00 val. Tel.: 8 (41) 201125 El. pšt.: siauliai@filologai.eu
  • Laisvės aikštė 1, Panevėžys

    Darbo laikas: I – V  9.00 – 17.00 val. Tel.: 8 (45) 401768 El. pšt.: panevezys@filologai.e ...
    Darbo laikas: I – V  9.00 – 17.00 val. Tel.: 8 (45) 401768 El. pšt.: panevezys@filologai.eu

Vertimų Biuras Partneriai Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje!

Vertimų Biuras Partneriai Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje! malikan jeung jalma beda criticizing anjeun ku cara nu beda. Contona, sakali anjeun ponder lalaunan kritik pikeun latihan patarosan nu ngidinan ngarti pintonan pasti jalmi séjén di wewengkon éta. Vertimų Biuras Partneriai Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje! Dina waktos salajengna basa Anjeun nyandak conto tina lengkep satuju sareng anjeun diajar kritik, can sejen – nu satuju ngan sabagian. Vertimų Biuras Partneriai Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje! Pilih ngan maranéhanana sampel ka anjeun dina jaman baheula geus teu kaampeuh. Sababaraha urang anu ti baraya paling nyeri kadéngé kritik batur – ti kolega, pangusaha atawa pagawé. Vilniuje Biasana tilu atawa opat reps cukup, sahingga janten bagian tina paripolah spontan. Vertimų Biuras Partneriai Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje!

Lengkah katujuh. Vilniuje Ngaku grup ieu ku diajar prosés diri. Kanggo sababaraha jalma, ieu bisa sigana aneh, tapi mangrupa – lengkah pohara penting.  Anjeun kakarék disaksian, salaku bagian anjeun diajar cara anyar bener ngabales kritik teh. Ayeuna meunangkeun bagian diri prosés nu leuwih spontan bagian kapribadian Anjeun. Kahiji nyabut partisi plexiglass. Kaune Jeung hatur nuhun ka dirina pikeun bantuan … ngalegaan leungeun jeung dibayangkeun nu nangkeup di hareup anjeun aya sorangan jeung lalaunan, lalaunan jeung nambahkeun ka kapribadian  Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje! Anjeun, diajar sagala hal jadi dipikawanoh anjeun jeung Kaune, Vilniuje  bakal ngaktifkeun nyieun kaputusan katuhu jeung kritik teh. A loba jelema keur dijieun maké prosés ieu ngaliwatan Vertimų Biuras Partneriai Šiauliuose, Panevėžyje! latihan atawa ti kertas urang saméméhna (1), geus ngomong yén prakték nu méré eta loba mangpaat. Ieu diidinan ka teu ngan response wijaksana ka kritik Anjeun ngadenge di imah atawa di gawe, tapi dina Klaipėdoje, Kaune, Vilniuje, sababaraha kasus, Vertimų Biuras Partneriai Šiauliuose, Panevėžyje! sarta geus mantuan dina ngarengsekeun masalah timer kritik – prosés sarua ieu dipaké pikeun diomongkeun jeung anjeun. Ieu métode bisa dipaké pikeun compliment kajadian nu neįprastumėte ka jalma sejen anjeun diucapkeun pujian jantung glostančių. Nyandak kana tinimbangan compliment nu, sopan hatur for eta. Vilniuje, Šiauliuose, Kaune, Lamun hiji jalma anu ngomong ka compliment anjeun dina hiji hal pohara penting, Klaipėdoje pikeun hatur nuhun vertimų biuras partneriai for eta leuwih jéntré.

 

http://vertimo-biurai.lt/

http://vertimo-biurai.lt/vertimu-biuras-vilniuje/

http://vertimo-biurai.lt/vertimu-biuras-kaune/

http://vertimo-biurai.lt/vertimu-biuras-klaipedoje/

http://vertimo-biurai.lt/vertimu-biuras-siauliuose/

http://vertimo-biurai.lt/vertimu-biuras-panevezyje/